Het buro

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als grafisch vormgever. In die tijd is er veel veranderd. Mee ontwikkelen in de tijd en nieuwe mogelijkheden ontdekken en benutten zijn daarbij van groot belang.

Een goed afgewogen ontwerp is essentieel bij het overbrengen van uw boodschap. Het versterkt de  uitstraling van uw bedrijf en zorgt voor een goede positionering in de markt. Samen met U zorg ik voor de optimale vormgeving. Elk onderwerp vraagt om een andere benadering, het is belangrijk de vormgeving op het product, het doel en de doelgroep af te stemmen.

Voorbeelden van mijn werk kunt u hier bekijken.

 

Samenwerking

Ik werk intensief samen met Leonie Nennie van buro28. Deze samenwerking zorgt voor snelheid, continu├»teit en veel kennis. Ook grotere projecten kunnen wij effici├źnt tot een optimaal eindproduct brengen. Van eerste gesprek tot en met het druk- of digitale product.

 

Algemene voorwaarden

Mijn algemene voorwaarden zijn hier te downloaden.

 

Grafische vormgeving

Ik ontwerp voor u onder andere:

Een logo, complete huisstijl met gevel- en/of autobelettering.

De vormgeving van lesmateriaal. Vormgeving en opmaak van  boeken. Een folder, brochure, magazine of periodiek.

Een advertentie, jaarbericht (gedrukt of digitaal), of bijvoorbeeld een uitnodiging.

 

Illustraties

Naast grafische vormgeving en webdesign heb ik me gespecialiseerd in het maken van illustraties voor diverse toepassingen. Dit kunnen illustraties zijn voor educatieve uitgaven of bijvoorbeeld infografics.

 

Muurschilderingen

Een speciaal onderdeel van mijn werk is het maken van muurschilderingen en muurdecoraties voor ziekenhuizen. Mijn ontwerpen voer ik zelf uit op locatie.

Een andere mogelijkheid is om de  gemaakte illustraties op stickermateriaal te laten printen. Deze worden dan door een gespecialiseerd bedrijf aangebracht.

 

Websites

Denkt u er over om een eigen website te laten maken of is uw oude website toe aan vervanging? Ik ontwerp voor u een heldere gebruiksvriendelijke website waarin u zelf tekst en beeld kunt aanpassen (CMS). Naast het goed functioneren vind ik het belangrijk dat uw website er professioneel en onderscheidend uitziet.

Het Nieuwe Land 8 | 6828 DZ  Arnhem

Telefoon: +31(0) 6 29330357

ontwerpburo@gabriellethijsen.nl

BTW nr. NL 161782917B01

KvK: 58698868